Kavgaya müdahale eden güvenlik görevlisi bıçakla yaralandı

Uşak’ta Akse Çamlığı’nda yaşanan tartışmaya müdahale eden özel güvenlik görevlisi, uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı. Hastaneye kaldırılan görevlinin yüzüne çok sayıda dikiş atıldığı öğrenildi.
Kavgaya müdahale eden güvenlik görevlisi bıçakla yaralandı

Uşak’ta Akse Çamlığı’nda meydana gelen olayda, kavgaya müdahale etmek isteyen özel güvenlik görevlisi bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Olayın dün gece saatlerinde Uşak merkezde bulunan Akse Çamlığı’nda yaşandığı öğrenildi. İddiaya göre, Uşak Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde görev yapan özel güvenlik görevlisi E.G., devriye görevi sırasında bir kadın ile erkek arasında yaşanan tartışmayı fark etti.

Tartışmanın büyümesi üzerine olaya müdahale eden güvenlik görevlisi ile erkek şahıs arasında gerginlik yaşandı. Bu sırada şüpheli, yanında bulunan bıçakla E.G.’ya saldırdı.

Saldırı sonucu yüzünden ve bacağından yaralanan güvenlik görevlisi için çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından E.G., ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının yüz bölgesine çok sayıda dikiş atıldığı öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Fotoğraf: Uşak Olay