Uşak’ın gözde mekanlarından Karaağaç Göleti manzaralı belediye sosyal tesislerinde, internetin yaklaşık bir saat kesilmesi sipariş ve ödeme işlemlerini durma noktasına getirdi.
Kahvaltı yapmak için tesise gelen vatandaşlar ile kahvaltılarını bitirip ayrılmak isteyen müşteriler, yaklaşık bir saat boyunca beklemek zorunda kaldı. İnternet arızası nedeniyle siparişler alınamadı, ödemeler gerçekleştirilemedi.
Müşteriler, her hafta farklı sorunlarla karşılaştıklarını belirterek tepki gösterdi:“Yeterli sandalye, masa ve şemsiye yok. Bir saat boyunca internet arızası giderilemez mi? Hesap ödemek istiyoruz, ödeyemiyoruz. Sipariş veremiyoruz. Dakikalarca bekliyoruz. Böyle hizmet anlayışı olmaz. Yetkililer bu sorunları çözmeli.”
Yaşanan aksaklıklar ve vatandaşların tepkileri, çekilen videolara da yansıdı. Görüntülerde, hem sipariş bekleyen hem de ödeme yapmak için sırada bekleyen vatandaşların tepkileri dikkat çekiyor.