Uşak’ın kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunan, uzun yıllar eğitim camiasında görev yapan öğretmen ve sanatçı Mehmet Yetim, 72 yaşında yaşamını yitirdi.

Kentte bıraktığı izlerle hafızalara kazınan Yetim’in vefatı, sevenlerini ve sanat camiasını derin üzüntüye boğdu.

Yetim, yalnızca bir eğitimci değil, aynı zamanda Uşak Spor’un ilk ambleminin yaratıcısı olarak biliniyordu. 1967 yılında tasarladığı Uşak Spor’un ilk amblemiyle kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran Yetim, aynı zamanda Güzel Sanatlar Lisesi’nin kuruluş sürecinde de aktif rol üstlenen isimler arasında yer aldı.

Mehmet Yetim'in cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Yücetepe Camiinde kılıncak öğle namazının ardından, Yeşildere Köyü mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Uşak Olay Medya Ailesi olarak, merhum Mehmet Yetim'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Muhabir: Arif Karakuvat