Volkan Gelmez bugün toprağa verilecek
Uşak’ta geçtiğimiz pazar günü Kalfa Korusu’nda düzenlenen atlı cirit müsabakasında rakibiyle çarpışarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma hastanesinde dün beyin ölümü gerçekleşen Volkan Gelmez, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.
Hastanenin organ ve doku nakli koordinatörlüğü ekiplerinin görüştüğü ailesi, Gelmez'in organlarını bağışlama kararı aldı. Yaklaşık 6 saat süren operasyonun ardından Gelmez’in kalbi ve akciğerleri Ankara’ya, karaciğeri Malatya’ya ambulans uçakla gönderildi. İnce bağırsak ve böbrekleri ise İzmir’de nakil bekleyen hastalara ulaştırıldı. Genç sporcu, organlarıyla 6 hastaya umut oldu.
Hayatını kaybeden Volkan Gelmez’in cenazesinin bugün Ovademirler Camisi’nde cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Şehitler-2 Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Uşak Olay Medya Ailesi olarak, Merhum Volkan Gelmez'e Allah'tan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.