Masal Diyarı Parkı’nda tatsız görüntüler! Aileler isyan etti..
Uşak’ta Fatih Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde bulunan Masal Diyarı Parkı’nda kalkan parke taşları mahalle sakinlerini endişelendirdi. Çocuk oyun alanında yerinden çıkan taşlar nedeniyle küçük yaştaki çocukların sık sık düşerek yaralandığı belirtildi.
WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan vatandaşlar, özellikle salıncak ve oyun gruplarının bulunduğu bölümde zemindeki parke taşlarının oynadığını, çocukların bu taşlara takılarak yere düştüğünü ifade etti. Aileler, yaşanan düşmeler sonucu çocukların kol ve bacaklarında hafif yaralanmalar oluştuğunu aktardı.

Mahalle sakinleri, sorunun uzun süredir devam ettiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Parkın bir an önce bakım ve onarımdan geçirilmesini isteyen vatandaşlar, olası daha ciddi kazaların önüne geçilmesini talep etti.
Vatandaşlar, özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte parkın daha yoğun kullanılacağını vurgulayarak, çocukların güvenli ve konforlu bir ortamda oyun oynayabilmesi için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılmasını istedi.