UTSO’NUN YENİ BAŞKANI SELİM KANDEMİR!

UTSO’NUN YENİ BAŞKANI SELİM KANDEMİR!
UTSO’NUN YENİ BAŞKANI SELİM KANDEMİR!
Yaklaşık 5 yıldır Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kuvvet’in istifasından sonra gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yapılan seçimde UTSO Başkanlığına Suat Selim Kandemir seçildi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden yapılan açıklamada; “Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirilen seçimde, Suat Selim KANDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Osman ÇALIKUŞ yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak seçilirken, H. Ali TÜRKCAN yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.



Taze başkan Kandemir’in seçimin ardından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini vurgularken, “Yönetim kurulu olarak üyelerimize ve ilimize katkı sağlayacak projeleri arttırarak devam edeceğiz. Üye memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını benimseyip, hizmet yelpazemizi genişleterek devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Yeni yönetimin üyelerimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

“ZORUNLU İSTİFA ETTİRİLDİ”
“Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kuvvet’in, Fetö üyesi oldukları iddiasıyla kardeşi Galip Kuvvet gözaltına alınmış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Daha önce de kısa adı USİAD olan Uşak Sanayici İşadamları Derneği başkanlığı da yapan Mustafa Kuvvet, gelen baskılar üzerine istifa etmek zorunda kalmıştı. Kuvvet yaptığı açıklamada ise, “İşlerimin yoğunluğu ve sağlık sorunlarım nedeniyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda aldığım tüm görevlerden istifa ediyorum” demişti.

“UTSO’YA TAZE KAN”
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısında yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Suat Selim KANDEMİR’in yönetim kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor;

“H. Ali TÜRKCAN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Osman ÇALIKUŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ramazan GÜNDAĞ Sayman Üye, Coşkun GÜNGÖR Üye, Bekir KUYUCAK Üye,  Ahmet DEMİRCİ Üye, Aytaç YÜCE Üye, Mustafa KARTUFAN Üye, Şükrü GÜMÜŞ Üye, Gökhan ÖZOĞUL Üye olarak bildirildi.

“SELİM KANDEMİR KİMDİR?”

1974 yılında Ankara’da doğan Suat Selim KANDEMİR, 15 yıldır tekstil, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürmektedir.

Bilkent Üniversitesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi Bölümü mezunu olan Suat Selim Kandemir, 2009 yılından itibaren Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda çeşitli pozisyonlarda görev almış, 2013 yılından itibaren ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmüştür.

Evli ve iki çocuk sahibi olan Suat Selim KANDEMİR, iyi derecede İngilizce bilmektedir.