Uşak'ta Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu, 2 Kişi Yakalandı

Uşak'ta gerçekleştirilen kaçak sigara ve kaçak içki operasyonunda 2 şüpheliden, çok sayıda kaçak makaron ile sahte el yapımı alkol ele geçirildi.
Uşak'ta Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu, 2 Kişi Yakalandı

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri, Uşak'ta belirledikleri bir adrese düzenledikleri 2 ayrı operasyonda, çok sayıda kaçak makaron ile sahte içki ele geçirdi.

Ekipler gerçekleştirdikleri operasyonlarda 108.600 adet Kaçak Boş Makaron, 400 adet Kaçak Dolu Makaron, 63.000 gram Kaçak Kıyılmış Tütün, 29 litre El Yapımı Alkol, 14 şişe Sahte Alkol ele geçirildi.

Usak Icki El Yapımı Kacak

Ekipler, düzenledikleri operasyonlarda 2 şüphelinin göz altına alındığını ve "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem başlatıldığını açıkladı.