UŞAK ÖZEL ARHAN KOLEJİ KAMPÜS MÜDÜRÜ OSMAN ZEKİ ÖZTÜRK GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

UŞAK ÖZEL ARHAN KOLEJİ KAMPÜS MÜDÜRÜ OSMAN ZEKİ ÖZTÜRK GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Uşak’ta geçtiğimiz günlerde  Banazda motoruyla geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan, Uşak Özel Arhan Koleji Kampüs Müdürü Osman Zeki Öztürk, hayatını kaybetti.

Kaza Cumartesi günü Saat 18:00 sıralarında Banaz Uşak Karayolu Derbent Köyü yakınlarında meydana geldi.

Banaz’dan Uşak istikametine gelen ve U dönüşü yapmak isteyen 64 FN 359 Plakalı otomobile kullandığı 64 ACG 941 Plakalı motoru ile arkadan çarpan Osman Zeki Öztürk ağır yaralandı.

Kazadan sonra Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve 1 gün yoğun bakımda yatan Osman Zeki Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Osman Zeki Öztürk’ün ölüm haberi ailesini, eğitim camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Osman Zeki Öztürk babası Yalçın ve annesi Nezahat Öztürk’ün de emekli öğretmen olduğu öğrenildi. Oman Zeki Öztürk aynı zamanda Banaz eski belediye başkanlarından Avni Öztürk’ün yeğeni ve  Uşak Mimarlar Odası Uşak Şube Başkanı Çağlar Samancı’nın da bacanağıydı. Osman Zeki Öztürk’ün evli ve 2 yaşında bir çocuğu olduğu belirtildi.

Osman Zeki Öztürk’ün cenazesi, bugün Banaz İslam Mahallesi Camiinde kılınacak öğle namazından sonra, İslam mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.