Uşak Çiçekçiler Odası Başkanı Önal'ın işyerine bıçaklı saldırı
Uşak Çiçekçiler ve fotoğrafçılar odası başkanı Ömer Önal’ın, Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu karşısındaki işyerine gelen müzisyen Engin B.’ın işyerinin cam ve çerçevelerini kırarak, bıçaklı saldırıda bulunduğu iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, daha önce oda başkanı Ömer Önal tarafından, milli eğitim müdürlüğünde öğretmen olarak görev müzisyen Engin B.’ın eşiyle birlikte düğün salonlarında ve çeşitli yerlerde organizasyonlar yaptığı bu nedenle de üyelerinin şikayetleri bulunduğu konusunda uyarması üzerine, kendisiyle görüşmek istediğini söyleyip başkan Ömer Önal’ın işyerine geldiği, işyerinin camlarını kırarak o sırada işyerinde bulunan başkanın eşine bıçak çektiği öğrenildi.

"Bıçağı at yoksa vururum"
Bunun üzerine Halit Ziya Uşaklıgil okulunun güvenlik görevlisi saldırgan müzisyenin elindeki bıçağı bırakması uyarısında bulunduğu sırada olay yerine gelen Uşak Çiçekçiler ve fotoğrafçılar odası başkanı Ömer Önal’ın da silahı çekerek ‘bıçağı at yoksa vururum’ uyarısı sonrası saldırgan öğretmen etkisiz hale getirildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından emniyete götürülen Engin B.’ın ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılırken olay güvenlik kamerasına yansıdı.
