UŞAK BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNİN, GELENEKSEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ İLYAS USTA LOKANTASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UŞAK BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNİN, GELENEKSEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ İLYAS USTA LOKANTASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
UŞAK BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNİN, GELENEKSEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ İLYAS USTA LOKANTASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Uşak Beşiktaşlılar Derneğinin geleneksel kahvaltı etkinliği, bu yıl Uşak’ın asırlık lokantası olan İlyas Usta Lokantasında gerçekleştirdi.

Uşak Beşiktaşlılar derneğinin düzenlemiş olduğu geleneksel kahvaltı etkinliğine Dernek Yöneticileri, Uşak Üniversiteli Beşiktaşlılar ve LİSEBJK Uşak grupları eksiksiz olarak katıldı.

Öte yandan Uşak Beşiktaşlılar Derneğinin, gerçekşetirmiş olduğu geleneksel kahvaltı etkinliğine, çevre illerde bulunan Beşiktaşlı Derneklerde katıldı. Kahvaltıya, çevre illerden gelen Gediz Beşiktaşlılar Derneği ve Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin Başkanları ve üyeleri katıldı.

Kahvaltı sonrası, etkinliğe katılan misafirlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Etkinlik sonrası kısa bir açıklama yapan Uşak Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cem Dikmen şunları söyledi; “Geleneksel hale getirmiş olduğumuz kahvaltı etkinliğimize katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Davetimizi kırmayıp çevre illerden etkinliğimize katılan, Gediz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Salih Işık, Ramazan Akçapınar, Abdullah Işık’a ve yine bizi bu etkinlikte yalnız bırakmayan Denizli Beşiktaşlılar Derneğinden Bora Sever, Özgür Çelik ve Yaşar Anıl Dikmen’e, davetimize katılıp bizi onurlandırdıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.