UŞAK BELEDİYE GALİBİYETİ UNUTTU 2-2
UŞAK BELEDİYE GALİBİYETİ UNUTTU 2-2
Yayınlanma:
Şampiyonluk hedefleriyle liğe başlayan ancak istenilen sonuçları alamayan Uşak Belediyespor kendi evinde oynadığı Muğlaspor maçında 2-2 berabere kalarak taraftarlarını yine üzdü.
Şampiyonluk hedefleriyle liğe başlayan ancak istenilen sonuçları alamayan ve son üç maçını berebare bitiren Uşak Belediyespor kendi evinde oynadığı Muğlaspor maçında 2-2 berabere kalarak taraftarlarını yine üzdü.Zira 2 hafta önce kendi evinde oynadığı Bozdoğan Belediyespor maçında da 2-2 !lik skorla ayrılmış ancak rakip takımın cezalı oyuncu oynatmış olması sonucu 3-0 hükmen galip gelebilmişti.Daha sonra çıktığı Torbalı maçında da 0-0’lık skorla bir puan alabilen Uşak Belediyespor böylece son üç maçında galibiyet yüzü göremedi.
Son derece güzel bir havada Bireylül Stadı’nda oynanan maçta da ev sahibi Belediyespor,taraftarlarının desteğini de alarak çıktığı Muğlaspor karşısında iyi oynamadı ve
27. dakikada gelen golle 1-0,32.dakikada gelen golle 2-0 yenik duruma düştü.Ancak ilk yarının sonlarına doğru bulduğu golle durumu 2-1 yaptı.İkinci yarının başlarında Fatih'in ayağından kazandığı golle beraberliği sağladı.Maç ta bu skorla 2-2 sona erdi.
Diğer Maç Sonuçları;
30/10 MS Bergama Belediyespor 3 - 2 Uşak İl Özel İdare
30/10 MS Çine Madranspor 0 - 0 Torbalıspor
30/10 MS Denizli Konakspor 1 - 0 Turgutreis Belediyespor
30/10 MS Didim Belediyespor 4 - 0 Kaklık Belediyespor
30/10 MS Uşak Belediyespor 2 - 2 Muğlaspor-
29/10 MS İzmirspor 1 - 0 Bozdoğan Belediyespor