Uşak Belediye Başkanlığına Tolga Pirinçci vekalet edecek
Uşak Belediyesi’nde süreç netleşti. Başkanvekili Tolga Pirinçci göreve vekalet edecek, tutuklama halinde 1 Nisan’da yeni başkan seçilecek.
Yayınlanma:
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım hakkında yürütülen süreç devam ederken, belediyedeki idari işleyişe ilişkin detaylar da netleşti.
Mevcut yasal düzenlemeler kapsamında, Uşak Belediye Meclisi Başkanvekili Tolga Pirinçci’nin başkanlık görevine vekalet edeceği öğrenildi.
Öte yandan, Yalım hakkında tutuklama kararı verilmesi halinde ise belediyede yeni bir süreç başlayacak. Bu durumda Uşak Belediye Meclisi, 1 Nisan’da yapılacak meclis toplantısında yeni belediye başkanını seçecek.
Belediyedeki gelişmelerin, yargı sürecine paralel olarak önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.