ÜNİVERSİTE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
ÜNİVERSİTE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Yayınlanma:
Uşak Üniversitesi ve Uşak Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetimi arasında “Kampüse doğalgaz verilmesi” konusundaki görüşmeler olumlu sonuçlandı.
Uşak Üniversitesi ve Uşak Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.yönetimi arasında “Kampüse doğalgaz verilmesi” konusundaki görüşmeler olumlu sonuçlandı. Varılan anlaşma için de Uşak Üniversitesi’ne doğal gaz arzının sağlanmasına yönelik protokolde Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ve Uşak Doğalgaz A.Ş. (UDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Boz arasında imzalanarak yürürlüğe konuldu.
İmza töreni sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik “Uşak Üniversitesi olarak doğalgaza geçmek için gösterdikleri çabaların imzalanan protokol ile neticeye vardığını” belirtti.
Prof. Dr. Sait Çelik “Doğalgazın temiz ve verimli bir yakıt olduğuna da dikkat çekti ve,“ Uşak Üniversitesi olarak doğalgaz kullanımı için gerekli olan her türlü çalışmayı yapıyoruz. İmzaladığımız protokol ile UDAŞ, Bir Eylül Kampusu’na doğalgaz hattı çekecek ve doğalgaz arzını sağlayacak. Biz üniversite olarak her türlü desteği onlara sunacağız” dedi.
DOĞALGAZ ÇEVRECİ BİR YAKITTIR
UDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Boz ise ” Bizler Uşak Üniversitesi’nin gelişmesi ve daha iyi koşullarda eğitim vermesi için her zaman destek vermekteyiz. Doğal gaz çevreci bir yakıttır,aynı zamanda diğer yakıtlara oranla da tasarrufludur. Protokol hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
İmza töreninde UDAŞ Genel Müdürü Emre Onur ile Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran da hazır bulundu.UDAŞ Genel Müdür Emre Onur ise “ İimzalanan protokolden duydukları memnuniyeti belirterek, “Kısa sürede kampüsün doğalgaza kavuşması için yoğun çaba göstereceğiz.Hayırlı olsun"dedi.