TÜRK MEDYASINDAN BİR YILDIZ KAYDI
TÜRK MEDYASINDAN BİR YILDIZ KAYDI
Yayınlanma:
Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz,gazeteci Mehmet Ali Birand’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak üzüntülerini paylaştı
Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz,gazeteci Mehmet Ali Birand’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak üzüntülerini paylaştı ve’ Türk medyasının başı sağ olsun’ dedi.Başkan Yavuz’un mesajı şöyle;” Türk medyası duayenlerinden birisini kaybetti. Yaşamı boyunca gündem oluşturan,medyanın doruk noktalarına ulaşmış ve başarılarıyla orada kalabilmiş,gazeteciliğin gelişmesine katkıda bulunmuş sıra dışı bir gazeteci ,bir yıldızdı.
Şimdi o yıldız Türk medyasından kaydı.Sadece gazeteci değildi,iyi eğitmendi.Bilgi birikimlerini,deneyimlerini yeni gazetecilerle paylaşarak okulundan çok sayıda mezun vermiş,iyi bir eğitmendi.Etrafını aydınlatan bir ışıktı.Şimdi o ışık söndü.Sadece gazetecilerin değil hemen herkesin aynı dili konuşmakta birleştiği bir insandı.Ameliyata giderken bile tatlı dili ve gülümsemesiyle dualarınızı esirgemeyin demişti.Dualarımız onunla, Alllah’tan rahmet diliyorum.”