SEÇİM UÇUŞLARI BAŞLIYOR

SEÇİM UÇUŞLARI BAŞLIYOR
SEÇİM UÇUŞLARI BAŞLIYOR
2004 yılında uçuşlara açılan ancak,bugüne kadar birçok kez kapanan Uşak Havalimanı’na Uşak-İstanbul seferlerinin karşılıklı olarak 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yeniden başlayacağı bildirildi.

Uşak’tan İstanbul’a karşılıklı uçuşlar yeniden başlıyor.2004 yılında uçuşlara açılan ancak,bugüne kadar birçok kez kapanan Uşak Havalimanı’na Uşak-İstanbul seferlerinin karşılıklı olarak 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yeniden başlayacağı bildirildi.Edinilen bilgiye göre,Anadolu Jet tarafından yapılacak uçuşların 25 Mayıs 2015 ile 25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirileceği,gerekli ilginin olması halinde de bu uçuşların devam edebileceği öğrenildi.
7 Haziran Genel seçimler öncesi bu uçuşların başlayacak olması vatandaşlar arasında bunun seçime yönelik bir çalışma olduğu tartışılırken,’umarız böyle değildir’dedikleri bildirildi.25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Sabiha Gökçen Havaalimanı’na yapılacak olan uçuşların proğramı şöyle;

Pazartesi-Cuma ve Pazar İstanbul’dan kalkış 10.55 - Uşak’a varış 11.55

Pazartesi-Cuma ve Pazar Uşak’tan kalkış 12.25 - İstanbul’a varış 12.25