Oto Hırsızı 4 Kişi Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Uşak ve Kütahya da otomobillerin şasi numaralarını değiştirip tekrardan satışa çıkardıkları belirlenen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Oto Hırsızı 4 Kişi Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Uşak ve Kütahya da çalıntı araçları şasi numaralarını değiştirip satışa çıkaranlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ile Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, çalıntı araçları motor ve şasi numaralarını değiştirerek (change) sattıkları iddiasıyla yakalanan Ö.K, B.K, İ.H.K. ile A.K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Usak Calıntı Arac-1

Zanlılar, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "oto hırsızlığı" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak:AA