İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ UŞAK İÇİN GEZİLECEK YERLER BROŞÜRÜ HAZIRLADI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ UŞAK İÇİN GEZİLECEK YERLER BROŞÜRÜ HAZIRLADI
İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ UŞAK İÇİN GEZİLECEK YERLER BROŞÜRÜ HAZIRLADI
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri sosyal sorumluluk dersi kapsamında Uşak için otobüs rehberi ve Uşak’ta gezilecek yerleri içeren bir broşür hazırladı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Gamze Nur Akkiprik ve Ömür Yüksekkaya şehir içi rehber niteliğinde bir proje hazırladı.

Proje kapsamında öğrenciler Uşak Belediyesi’nin desteği ile Uşak haritasını baz alan otobüs güzergahlarının ve Uşak’ta gezilecek yerlerin olduğu bir broşür hazırlayarak şehre yeni gelen öğrenci ve insanların şehre uyumun sağlanmasında yardımcı olunması amaçlanıyor. Hazırlanan broşürde ek olarak Karahallı ve Ulubey ilçelerine otobüs sefer saatleri eklenmiştir.

Bu proje ile öğrenciler, Uşak halkının ve öğrencilerin günlük hayatında kolaylık sağlayacak sürekli olarak kullanabilecekleri bir broşür hazırlanmış ve Uşak İlinin gelişimine katkı sağlanmış oldu.