DSP ERDOĞANIN PEŞİNDE
DSP ERDOĞANIN PEŞİNDE
Yayınlanma:
DSP, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın,partilerinden aday olmasını istiyorlar.DSP’nin bu teklifine Erdoğan’ın ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.
Türkiye siyasetinin efsane Genel Başkanı Bülent Ecevit’in partisi DSP, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın,partilerinden aday olmasını istiyorlar.DSP’nin bu teklifine Erdoğan’ın ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.
Diğer taraftan Uşak Başkanı Ali Erdoğan,Uşak siyasetine damgasını vurmaya devam ediyor.Önceleri Ak Parti’den aday olacak mı olmayacak mı?denilirken,CHP’den Uşak Belediye Başkan adayı olması beklenen ancak son dakika değişikliği ile önü kesilen Ali Erdoğan’ın kapısını bu kez de DSP çalıyor.Edinilen bilgiye göre başta Uşak DSP eski Milletvekili Hasan Özgöbek olmak üzere,parti üst yöneticileri Belediye Başkanı Ali Erdoğan’dan DSP’den belediye başkan adayı olması için büyük çaba sarfediyor.Başkan Erdoğan’ı ikna edebilmek için son bir haftada 4 kez masaya oturan DSP’li yöneticiler,Başkan Erdoğan’dan henüz istedikleri yanıtı alamadılar.Bu hafta sonu yapılacak görüşmede durumun netlik kazanması beklenirken,DSP Genel Başkanı Mahsun Türker’in 8 Şubat’ta Uşak’a yapacağı ziyarete kadar Ali Erdoğan’ın ikna edilmesi için her koldan baskı yapmayı sürdürecekleri öğrenildi.