Avrupa’da gündem olan Uşakspor, Denizli'de "vizyonsuzluğa" takıldı

Güney Koreli rapçi Lee Taeyong’un Uşakspor ceketiyle verdiği konser sonrası dünya gündemine taşıdığı kulüp, Denizli deplasmanında yaşanan forma kriziyle eleştirilerin hedefi oldu.
Avrupa’da gündem olan Uşakspor, Denizli'de "vizyonsuzluğa" takıldı

Güney Koreli dünyaca ünlü rapçi Lee Taeyong’un, Seul’de verdiği konserde Uşakspor logolu ceket giymesi kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş, Uşakspor’un adı uluslararası platformlarda konuşulmaya başlanmıştı.

Ancak bu olumlu gündemin hemen ardından yaşanan bir olay, Uşakspor yönetimine yönelik eleştirileri yeniden alevlendirdi.

TFF 3. Lig 4. Grup’ta ligin 19. haftasında Denizli İdman Yurdu’na konuk olan Uşakspor’da, ikinci yarının başında Arda Karaca’nın yerine oyuna giren yeni transfer Mehmet Bahadır Gündoğdu’nun giydiği formanın başka bir oyuncuya ait olduğu öğrenildi.

Oyuncunun sahaya çıkabilmesi için forma üzerindeki isim bölümünün bantla kapatılması, tribünlerde ve sosyal medyada “vizyonsuzluk” eleştirilerinin yapılmasına neden oldu.

Taraftarlar, kulübün adının dünya gündemine taşındığı bir dönemde yaşanan bu görüntülerin camiaya gölge düşürdüğünü dile getirdi.

Lee Taeyong’un Konserde Giydiği Ceket Satışta

Öte yandan Güney Koreli ünlü rapçi Lee Taeyong’un, Seul'de verdiği konserde giydiği Uşakspor'lu ceketi, Güney Koredeki alışveriş sitelerinde satışa çıkartıldı.

Taeyeong’un giydiği Uşakspor ceketinin 1.352.000 Won'dan (Yaklaşık 41 bin TL) satışa çıkarıldığı öğrenilirdi.

usakspor-ceket-satis