UTAŞ UŞAKSPOR İLK RESMİ MAÇINA ÇIKIYOR

UTAŞ UŞAKSPOR İLK RESMİ MAÇINA ÇIKIYOR
UTAŞ UŞAKSPOR İLK RESMİ MAÇINA ÇIKIYOR
Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçları bugün başlıyor.

Eleme turunda, bu sezon profesyonel liglerde takımı olmayan 30 ilden, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan 30 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda, rakiplerini eleyen 15 takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak.

2015-2016 sezonunda 3. liğe çıkmayı hedefleyen UTAŞ Uşakspor, Türkiye Kupası 1. Tur ön eleme maçına çıkıyor.Bugün saat 16.00’da Eğirdir ilçe stadında, Eğridirspor’la maç yapacak olan UTAŞ Uşakspor, lig öncesi ne durumda olduğunu da bu maç sayesinde test edecek. Takımın daha önce oynadığı hazırlık maçlarında eksiklerin ortaya çıktığını dile getiren UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, son oynadıkları Eskişehir Yunusemrespor maçını 2-1 kazandıklarını hatırlattı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek ve fizik gücü iyi bir takım oluşturduklarına işaret eden Ali Rıza Çümen, “Yarın oynayacağımız ön eleme maçına iyi hazırlandık ve oyuncularımızın morali üst seviyelerde. Bu ilk resmi maçımız olacak ve deplasmanda nasıl mücadele edeceğimizi de göreceğiz” dedi.

Stad: Eğirdir İlçe Stadı
Tarih: 02 Eylül 2015 Çarşamba
Saat : 16:00
Hakem : Feridun Daldaş