Uşakspor, Isparta 32 Spor’a Tek Golle Mağlup Oldu
TFF 2’inci Lig Beyaz Grup’ta, yeni teknik direktörüyle çıkışını sürdürmek isteyen Uşakspor, sahasında konuk ettiği Isparta 32 Spor’a 1-0 mağlup olarak, 2 maç aradan sonra mağlup oldu.
90 dakikalık süreçte rakip kalede hiç etkili olamayan Uşakspor, 2 haftadır göstermiş olduğu mücadeleci ruhunu sahaya yansıtamadı. Rakip takım Isparta 32 Spor, ilk yarının sonlarında bulduğu golle maçı önde tamamladı ve 3 puanı hanesini yazdıran taraf oldu.
Uşakspor’da maçında ardından Yasin Ozan, maçın hakemine göstermiş olduğu sert tepkiler nedeniyle kırmızı kart gördü.
Konuk takım Isparta 32 Spor’a galibiyeti getiren tek golü, 45+3’üncü dakikada Şamil Başaran kaydetti.
Bu sonuçla ligdeki 4’üncü mağlubiyetini alan ev sahibi Uşakspor, 7 puanda kalarak haftayı 15’inci sırada tamamladı. Konuk takım Isparta 32 Spor ise bu sonuçla, ligdeki 4’üncü galibiyetini alarak, puanını 14’e yükseltti ve lider Pendikspor’un ardından haftayı 2’inci sırada tamamladı.
TFF 2’inci Lig Beyaz Grup’ta 8’inci Haftada Alınan Sonuçlar Şu Şekilde;
PENDİKSPOR 4-1 AKHİSARSPOR
ANKARA DEMİRSPOR 1-0 KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR
KIRKLARELİSPOR 1-1 AMED SPORTİF FAALİYETLER
KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR 2-1 TARSUS İDMAN YURDU
UŞAK SPOR A.Ş. 0-1 ISPARTA 32 SPOR
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 1-1 ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR
TECO KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş. 1-2 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR 0-4 BUCASPOR 1928