UŞAKPSOR ÖDEMİŞ MAÇI YARIDA KALDI

UŞAKPSOR ÖDEMİŞ MAÇI YARIDA KALDI
UŞAKPSOR ÖDEMİŞ MAÇI YARIDA KALDI


Maçın 65.dakikasında kırmızı kart gören Ödemişspor’lu Serdar, Uşakspor’lu Ömercan’a kafa atarak saldırdı. Bunun üzerine saha birden karıştı. Maçın hakem üçlüsü bu olaydan sonra can güvenliğimiz yok diye soyunma odasına yöneldiler ve soyunma odasından çıkmayarak maçı U.Uşakspor 1-0 galip durumda iken maçı tatil ettiler.

Şampiyonluk mücadelesi veren U.Uşakspor saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Ödemişspor karşısında ilk yarıda gol bulamadı. Maçın 55.dakikasında Nwogbonun’ ceza sahası içinden attığı golle 1-0 öne geçti. Uşaksporlu Hakkı Hakan’ın ceza sahasına orta ve şut karışımını takip eden Nwogbo  düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu dakikadan sonra oyunda sertlikler başladı. Ödemişspor’lu futbolcular 7 dakikada 4 sarı ve 1 de kırmızı kart gördüler. 60.dakikada çift sarı karttan kırmızı kart gören Ödemişspor’lu Serdar U.Uşakspor’lu Ömercan’a kafa atarak ortalığı karıştırdı.
Ödemişspor’lu bazı taraftarların da sahaya girip bayrak dikme girişimi ve sahaya atılan maddeler üzerine hakemler soyunma odasına gittiler. Ödemişspor Teknik direktörü Algun Erdem’in agresif hareketleri, Ödemişspor’lu holiganları kışkırtması üzerine olaylar iyice tırmandı. Utaş Uşakspor'un teknik ekibi, yöneticileri ve basın mensupları taş yağmuruna tutuldu. 1 basın mensubu ve 1 polis atılan taşlardan dolayı yaralandı. Ödemişspor’lu bazı holiganlar gözaltına alındı ve olaylara polis müdahale etti. Yaşanılan arbedede yaralanan Ödemişspor’lu serdar  ile diğer yaralılar ambulansla Uşak Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Maçın hakem üçlüsü bu olaylardan sonra can güvenliğimiz yok gerekçesiyle soyunma odasından geri dönmeyerek maçı tatil ettiler. Maçdan sonra açıklama yapan Teknik Direktör Bahattin Gümüşdağ, “şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşmaya çalışan U.Uşakspor’un önüne hakem üçlüsü de engel çıkaramayacak. Uşak ve taraftarlar takımlarına sahip çıkacaktır. Şampiyonluğumuzu kimse engelleyemez” dedi.