Uşak ve ilçelerine 6 yeni spor tesisi yatırımı

Uşak, Banaz ve Eşme’de yapılacak 6 spor yatırımı için protokol imzalandı. Gençlik merkezleri, yüzme havuzu ve spor salonları kente kazandırılacak.
Uşak ve ilçelerine 6 yeni spor tesisi yatırımı

Uşak Valisi Naci Aktaş, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından gençlik ve spor altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar için düzenlenen protokol imza törenine katıldı.

Törene ayrıca AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir de katılım sağladı. Program, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

tesis

Uşak ve İlçelerine Spor Tesisi Yatırımları

İmzalanan protokol kapsamında Uşak genelinde gençlerin ve sporcuların hizmetine sunulacak tesisler şu şekilde açıklandı:

  • Banaz Gençlik Merkezi
  • Eşme Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
  • Uşak Orhan Dengiz Spor Salonu
  • Eşme Şehit Cemalettin Avcı Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu
  • Banaz Sentetik Yüzeyli Kapalı Futbol Sahası
  • Eşme Sentetik Yüzeyli Kapalı Futbol Sahası

Projelerin tamamlanmasıyla birlikte özellikle ilçelerdeki spor altyapısının güçlendirilmesi ve gençlerin spora erişiminin artırılması hedefleniyor.

tesis

Bakanlığa ve Spor Toto’ya Teşekkür

Programda yapılan açıklamada, yatırımların hayata geçirilmesine verdikleri destek dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e teşekkür edilirken, projelerin Uşak’a ve ilçelere hayırlı olmasını temennisinde bulunuldu.