İlkler Şehri Uşak, İstanbul Efendilerini Mağlup Ederek İlk Galibiyetini Aldı

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılan İlkler Şehri Uşak, kendi evinde konuk ettiği İstanbul Efendilerini 68-53 mağlup ederek, bu sezonki ilk galibiyetini aldı.
İlkler Şehri Uşak, İstanbul Efendilerini Mağlup Ederek İlk Galibiyetini Aldı

Türkiye Basketbol 2’inci liginin 4’üncü hafta karşılaşmasında, kendi evinde İstanbul Efendilerini konuk eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü, rakibini 68-53 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini almış oldu.

Maça 8-0’lık seri ile başlayan İlkler Şehri Uşak, maçın genelinde üstün oynayan taraf oldu. Dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı korumaya başaran İlkler Şehri Uşak, bu sezonki ilk galibiyetini kendi seyircisi önünde almış oldu.

Maçın son düdüğüyle büyük bir sevinç yaşayan İlkler Şehri Uşak oyuncuları, galibiyetin sevincini kendilerini yalnız bırakmayan taraftarla birlikte kutladı.

Türkiye Basketbol 2’inci Ligi B Grubunda, 4’üncü Hafta da Alınan Sonuçlar Şu Şekilde;

NEF  77 – 83  ÇORLU BELEDİYESİ

FENERBAHÇE KOLEJİ SAFİPORT  92 – 76  DİYARBAKIR BASKETBOL

SAMSUN BASKETBOL  70 – 83  ETİMESGUT BELEDİYESİ

YENİ SİNCAN SPOR  81 – 64  ÇAĞDAŞ BODRUM SPOR

İLKLER ŞEHRİ UŞAK  68 – 53  İSTANBUL EFENDİLERİ