İLKLER ŞEHRİ UŞAK EVİNDE KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U 70-63 MAĞLUP ETTİ
Türkiye Basketbol 2’inci ligi B Grubunda, zirve mücadelesi veren İlkler Şehri Uşak, ligin 8’inci haftasında sahasında konuk ettiği Konya Büyükşehir Belediyespor’u 70-63 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.
Son 4 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan ve galibiyet serisini devam ettirmek isteyen İlkler Şehri Uşak, kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.
Uşak’lı basketbol severlerinde yoğun ilgi gösterdiği mücadelede, tribünler tamamen doluydu.
Maçın başından sonuna kadar hücum da ve savunmada daha etkili olan ev sahibi İlkler Şehri Uşak, ilk periyodu 17-14, ikinci periyodu 41-30 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren İlkler Şehri Uşak, 3’üncü periyodu 61-44, dördüncü ve son periyodu ise 70-63 önde tamamlayarak, maçtan galip ayrıldı.
İlkler Şehri Uşak’ta Berke Baran Akçam, kaydettiği 18 sayı ile takımı adına bu karşılaşmada öne çıkan isim oldu.
Bu sonuçla ev sahibi İlkler Şehri Uşak, üst üste 5’inci galibiyetini alarak, puanını 14’e yükseltti ve zirvedeki yerini korudu. Konuk takım Konya Büyükşehir Belediyespor ise bu sonuçla, ligdeki 4’üncü mağlubiyetini alırken, haftayı 12 puanla 8’inci sırada tamamladı.
Türkiye Basketbol 2’inci Ligi B Grubunda 8’inci Haftada Alınan Sonuçlar Şu Şekilde;
NEF 61 – 57 HIGH TOUCH HT
SARAY SPOR 1953 43 – 72 AYKANAT SPOR
NADİR GOLD İSTANBUL BASKET 80 – 96 KARŞIYAKA BELEDİYESPOR
ANKARA ANADOLU BASKET 71 – 84 İSTANBUL ANKA SPOR
İLKLER ŞEHRİ UŞAK 73 – 60 KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR