Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk dersi kapsamında yürüttükleri anlamlı projeyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniği’nde görev yapan sağlık çalışanlarına moral verdi.

Öğrenci Çocuk Proje Haber3

Proje kapsamında sabah mesai başlamadan önce sağlık çalışanlarının oda kapılarına renkli balonlar asıldı. Her balonun üzerine “Günaydın” mesajı yazılırken, kapılara aynı zamanda motivasyon artırıcı, ilham verici sözler de iliştirildi. Küçük ama anlamlı bu jest, sağlık çalışanlarının güne gülümseyerek başlamasına vesile oldu.

Öğrenci Çocuk Proje Haber1

Projeyi gerçekleştiren ekibin takım lideri Dilara Bilecen, amaçlarının çalışanlara değer verildiğini hissettirmek olduğunu vurgulayarak, “Sağlık çalışanları özellikle çocuklarla ilgilendikleri bu birimde çok hassas ve yorucu bir görev yürütüyorlar. Biz de onların güne daha motive başlamalarını sağlamak istedik. Bu sıcak karşılamayı görmek bizleri de çok mutlu etti,” dedi.

Öğrenci Çocuk Proje Haber2

Proje ekibinden Merve Sevim Soysal ise yaptığı açıklamada, “Basit bir balonun ve güzel bir sözün bile insanın gününü değiştirebileceğini düşünüyoruz. Bu projeyle bir nebze olsun yüzlerinde tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize,” ifadelerini kullandı.

Ekip üyesi Mehmet Şer ise sağlık çalışanlarının bu sürpriz karşısındaki tepkilerinden çok etkilendiklerini belirterek, “Bazı çalışanlar duygulandıklarını, bazıları da uzun zamandır böyle bir motivasyon görmediklerini söylediler. Bu bizi gerçekten çok motive etti ve yaptığımız işin ne kadar değerli olduğunu gösterdi,” şeklinde konuştu.

Uşak Üniversitesi öğrencilerinin bu duyarlı yaklaşımı, hem hastane personeli hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı.

Muhabir: Mukaddes Karadağ