AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Eşme ilçesini ziyaret ederek Eşme-Güney yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Güneş yaptığı açıklamada, uzun süredir Eşmelilerin beklediği yol yapımının başladığını belirterek şunları söyledi: “Çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Ekiplerimizle birlikte yolumuzu 2 yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. İncelemelerimiz sırasında proje müdürümüz de bizlere eşlik ediyor ve süreç hızlı bir şekilde ilerliyor. Yolun genişliği 12 metre olacak ve sıcak asfaltla kaplanacak. Ayrıca güzergâh, eski yola kıyasla 8-9 kilometre daha kısa olacak. Önceki yol köylerin içinden geçtiği için vatandaşlarımızı rahatsız ediyordu. Yeni güzergâh ise Yeşilkavak ve Kayapınar köylerinin yanından geçerek bu sorunu ortadan kaldıracak. Buradaki çalışmaları tamamladıktan sonra, aynı standartlarda Ulubey-Güney yolu için de çalışmalarımızı başlatacağız.” dedi.

Milletvekili Güneş, projenin bölge halkı için büyük kolaylık sağlayacağını ifade ederek, yolların tamamlanmasının ardından tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Arif Karakuvat