Uşak’ta yaşayan 40 yaşındaki Mehmet Türker, Kurban Bayramı’nda her yıl olduğu gibi bu bayramda da geleneğini bozmadı.

Kurban Bayramında Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Türker, görev başındaki sağlık çalışanlarına, kendi kestiği kurbanın etinden ikramda bulundu.

Mehmet Türker Uşak Kurbanlık2

Türker, yıllardır sürdürdüğü bu ziyareti bir gelenek haline getirmiş durumda.

Bayramın dayanışma ve paylaşma anlamını yaşatmak isteyen Türker, yaptığı açıklamada; “Bayramlar paylaşmak demektir. Ailemle birlikte sofraya otururken, gece gündüz hastalar için görev yapan sağlık emekçilerini unutmam mümkün değil. Bu, onlara küçük bir teşekkür, bir gönül borcu,” şeklinde konuştu.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık personelleri, Mehmet Türker’in bu davranışını her yıl heyecanla beklediklerini belirterek; “Bu küçük ama çok anlamlı bir jest. Kendimizi yalnız hissetmiyoruz. Mehmet Bey’in ziyareti bize moral ve motivasyon oluyor,” sözleriyle kendisine teşekkür etti.

Muhabir: Mukaddes Karadağ