TFF 3. Lig’de oynanan Karşıyaka SK – Oktaş Uşakspor karşılaşmasında ev sahibi ekip üstün bir oyun sergileyerek sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Maçın ilk yarısı golsüz geçerken, ikinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen eline alan Karşıyaka, rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirdi. Yeşil-kırmızılılar, 16 şutun 4’ünde isabet bulurken, Uşak ekibi sadece 5 şut çekebildi ve bunların hiçbiri kaleyi bulmadı.

Maçtaki tek gol, 87. dakikada Yasin Uzunoğlu’nun ayağından geldi. Uzunoğlu, Erhan Öztürk’ün pasında topu ağlara göndererek takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Karşıyaka, %61 topla oynama oranı ve 3 kornerle hücumda daha üretken bir performans sergiledi. İki takım da 12’şer faul yaptı, Karşıyaka 3, Uşakspor ise 2 sarı kart gördü.

Bu sonuçla Karşıyaka puanını 23’e yükselterek liderliğini korudu. Oktaş Uşakspor ise 19 puanda 3. sırada kaldı.

Muhabir: Ozan Yavuz