Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü dolayısıyla Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mesut Saka, Fizik Tedavi Ünitesini ziyaret etti.
Ziyaretinde fizyoterapistler ve fizik tedavi teknikerleriyle bir araya gelen Başhekim SAKA, günlerini kutlayarak özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Özellikle ekip çalışması sayesinde fizik tedavi bekleme süresinin 12 aydan 1 aya düşürülmesinin büyük bir başarı olduğunu vurguladı.
Başhekim SAKA, bu üstün gayret ve katkılarından ötürü Fizik Tedavi Birimi çalışanlarına Teşekkür Belgesi takdim etti. Açıklamasında,
“Fizik tedavi bekleme süresi 12 aydan 1 aya indi. Hedefimiz, bu süreyi daha da kısaltarak vatandaşlarımıza çok daha hızlı sağlık hizmeti sunmaktır.” ifadelerini kullandı.
Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mesut SAKA, ziyarette emeği geçen tüm fizyoterapistlere ve fizik tedavi teknikerlerine teşekkür ederek, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirtti.