UŞAK'TA TRENDE HIRSIZLIK YAPTIĞI İDDİA EDİLEN 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

UŞAK'TA TRENDE HIRSIZLIK YAPTIĞI İDDİA EDİLEN 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Uşak'ta trendeki iki yolcunun cep telefonlarını çaldığı öne sürülen 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

İzmir-Konya seferini yapan yolcu trenindeki 2 yolcunun cep telefonlarının çalınması üzerine Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Jandarma, şüphelilerin Güneyköy İstasyonu'nda inen M.A. ile H.E. olduğunu belirledi.

Cep telefonları ile iki kulaklık, yapılan araştırmada istasyona yakın noktadaki boş arazide, taşların arasına gizlenmiş şekilde bulundu.

Şüpheliler jandarma ekibince yakalandı. İşlemin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık