Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın eşi, Ak Parti İzmir eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın, mahkemenin Gezi davasında verdiği kararlara tepki olarak resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım, eşi Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın başına patladı.
“MENDERES’İ İPE ÇEKENLER GİBİ VİCDANSIZ HÜKÜM KURUYORLAR”
Ak Parti İzmir eski Milletvekili Hüseyin Kocabıyık paylaşımında "Tüm hayatımızda CHP'nin 1946'da yaptığı seçim hilesini tenkit ettik. 2019'da İstanbul'da bir benzerini biz yaptık. Hayatımız boyunca Menderes'i ipe çeken zalim hakim ve savcılara lanet okuduk; şimdi onların benzerleri vicdansız hükümler kuruyorlar. Hukuk dışı kararların hakim ve savcıları bizi, hayatımızı adadığımız ne kadar kutsal değer varsa onları savunamaz hale getiriyorlar. Bu karar sahipleri mazide başardığımız her şeyi yıkıyorlar aslında. Bu yıkıma dur diyecek otorite bellidir ve ondan imdat istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
Dün akşam Halk Tv’de yayınlanan ‘Kayda Geçsin’ proğramında da tartışılan Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın eşi Ak Parti İzmir eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın Twitter’i hakkında ,’eski Akp’li vekilden itiraf gibi açıklama’ şeklinde yorumlar yapılmıştı.
GEÇİCİ GÖREVLE ANKARA’YA ÇEKİLDİ
İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ı geçici görevlendirme ile Ankara'ya çekti. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Uşak Valisi Funda Kocabıyık, geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirilmiştir" denildi.






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!