Eşi Evde Yokken Akrabaları Tarafından Darbedildi
Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Kabaklar köyünde, iddiaya göre yer anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma şiddete dönüştü.
Olayda bir kadının darbedildiği, 88 yaşındaki bir kadının ise elindeki bastonun zorla alındığı anlar video görüntüsüne yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay, Kabaklar köyünde meydana geldi. Firdevs K. isimli kadının eşi evde yokken, aralarında akrabalık bağı bulunan Soner K. Musa K. Sevim K. Hatice K ve Cihan K. ile yaşadığı tartışmanın ardından evinin ve çocuğunun önünde darbedildiği öğrenildi.
Olay sırasında 88 yaşındaki Ayşe K.’nin müdahale etmeye çalıştığı, bu sırada elindeki bastonun darbeden eşleri tarafında zorla alındığı görüldü.
İddiaya göre taraflar arasında daha önce de yer meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öne sürüldü.
Olayın jandarmaya bildirildiği, video görüntülerinin bugün güvenlik güçlerine teslim edildiği öğrenildi.
Şu ana kadar olayla ilgili herhangi bir gözaltı ya da tutuklama işlemi yapılmadığı ifade edildi.