Gençliğin Başkanı Mehmet Çakın, Kayaağıl Termal Tesisleri’nde gençleri bir araya topladığı etkinlikte onlara sürpriz yaparak pasta kesip, Genç Kuşak’ın yıl dönümünü kutladı.
12 Sınıf Öğrencileri İle Pasta
Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü de olan 26 Şubat tarihinde kurulan ve üç yıldır Uşak’ta yaşayan belirli bir yaş aralığındaki tüm gençlere temas etmeyi başaran Genç Kuşak Topluluğu; dün akşam 12. sınıf öğrencileri için düzenlenen motivasyon etkinliğinde onlarca genci bir araya getirdi.
Gençler Geleceğimiz
Ardından bahçede yakılan ateş başında çeşitli ikramlar eşliğinde sohbet etme ve stres atma imkanı yakalayan gençler; Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın etkinliğe katılmasıyla şenlendi.
Başkan Çakın’ın Genç Kuşak Topluluğu’nun 3. yıl dönümü dolayısıyla gençlere sürpriz yapmak amacıyla hazırlattığı pastayı coşkuyla karşılayan gençler, hem pasta yedi hem de Başkan Çakın ile uzun uzun sohbet etti.
Özellikle sınava hazırlık sürecinde yaşadıklarını ve stres faktörüyle mücadele etmek için uyguladıkları yöntemler hakkında Başkan Çakın’la istişare eden gençler;
Başkan Çakın ise gençlerle seçmek istedikleri meslekler konusunda konuşarak onlara sınavlarında başarı dileklerini iletti.
Destek Olacağız
Etkinlikte konuşan ve gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Çakın, gerek Kule Altı, Akademi, Gençlik Merkezi ve Etüt Merkezi gibi donatılarla; gerekse sınava hazırlık modülü ve rehberlik çadırı gibi hizmetlerle gençleri daima desteklediklerini vurguladı.
Gençlerin sınav stresini azaltmaya yönelik tüm imkânları onlar için hazır hale getirdiklerini ifade eden Çakın; “Şehir dışı gezileriyle ve çeşitli doğa yürüyüşleriyle gençlerimizin ufkunu açıyoruz.
Aynı zamanda yıl boyunca çeşitli zamanlarda ağaç dikim faaliyetleri ve birçoğu özel gereksinimli çocuklarımızla olmak üzere farklı sosyal sorumluluk etkinlikleri düzenliyoruz. Tüm bu etkinlikler sayesinde gençlerimizde farkındalık oluşturmak ve onların kişisel gelişimine katkı sağlamak bizi çok mutlu ediyor.
Gençler bizi güçlü yarınlara taşıyacak en önemli değerlimiz ve en büyük yatırımı onlara yapmak için uğraşıyoruz” dedi. Kurulduğu günden bu yana çeşitli etkinlikler gerçekleştiren ve gençleri sosyal alanlarda bir araya getiren Genç Kuşak Topluluğu; farklı arenalarda da adından söz ettirmiş, başarılı faaliyetleriyle öne çıkmıştı.
Geçtiğimiz yıllarda başkent Ankara’da düzenlenen Tam Bana Göre Festivali'nde Uşak’ı Türkiye’ye tanıtan topluluk hayata geçirdiği önemli projelerle ödüle layık görülmüş; Gençliğin Başkanı Mehmet Çakın, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almanın mutluluğunu ve gururunu yaşamıştı.
Başkan Çakın, Genç Kuşak Topluluğu ile onlarca yeni projeyle binlerce gence dokunmaya devam edeceklerini ifade etti.