Uşak’ta Gübre ve Mazot Destek Listeleri Askıya Çıktı

Hak Ediş Listeleri Yayınlandı: Uşak’taki 15 bin 545 çiftçi için mazot ve gübre destekleme listesi askıya çıkarıldı.
Uşak’ta Gübre ve Mazot Destek Listeleri Askıya Çıktı

Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 yılı mazot ve gübre desteklemelerine ilişkin hak sahiplerini belirledi. Destek almaya hak kazanan çiftçilerin listesi yayınlanarak askıya çıkarıldı. Çiftçilerin, açıklanan listeleri kontrol etmeleri ve itirazları varsa belirtilen süre içerisinde bildirmeleri istendi.

İtirazlar İçin Son Tarih 21 Ocak 2025

10 Ocak 2025’te askıya çıkan listelerde, Uşak Merkez, Banaz, Eşme, Ulubey, Karahallı ve Sivaslı ilçelerindeki tüm çiftçilerin hak edişleri yer aldı. Çiftçiler, 21 Ocak 2025’e kadar askıya çıkarılan listelere itiraz edebilecek. Kent genelinde toplam 15 bin 545 çiftçiye mazot ve gübre desteği sunulduğu belirtildi.

Tarım 1Usak Olay

Listeleri Kontrol Edin

Tarım İl Müdürlüğü, çiftçileri listeleri kontrol etmeleri ve hak edişlerinde bir hata varsa itirazda bulunmaları konusunda uyardı. Çiftçiler, desteklerle ilgili tüm detaylara İl Tarım Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden ulaşabilir.