Sakura'nın Hüznü-Haiku İle İklimin Çılgınlığı" Sergisi Açıldı

Gerçekleşen serginin açılışına Banaz Kaymakamı Cuma Emeç ile Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı da katılarak gençlerin çalışmalarını yerinde inceledi.
Sakura'nın Hüznü-Haiku İle İklimin Çılgınlığı" Sergisi Açıldı

Banaz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencilerinin iklim değişikliğiyle ilgili bilinç oluşturmak amacıyla hazırladığı "Sakura'nın Hüznü-Haiku ile İklimin Çılgınlığı" sergisi açıldı.

Banaz Sergi Acılıs Usak2

İlçe merkezindeki bir salondaki serginin açılışına Banaz Kaymakamı Cuma Emeç ve Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı da katıldı.

Banaz Sergi Acılıs Usak

Banaz Bilim ve Sanat Merkezinde görevli sınıf öğretmeni Arda Karataş, sergide ilkokul öğrencilerinin iklim krizine dair duygularını üç dizelik şiirler, minimal Japon tarzını yansıtan yapay zeka destekli çizimlerle aktardığını ifade etti.

Banaz Sergi Acılıs Usak1

Kaynak:AA