Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Uğur Albayrak, mevcut yönetimin beceriksizlikleri nedeniyle, odanın parasını iyi yönetemediklerini öne sürerek, “idarecilik sadece bugünü değil, yarını da görebilmektir”dedi.
Yaklaşık 300-350 üyenin oy kullanması beklenen seçimde ,oy kullanma işlemleri Pazar günü saat 9.00’da başlayacak ve saat 17.00’de sona erecek
“Çünkü idarecilik sadece bugünü değil, yarını da görebilmektir”
Eski yönetim hem parayı iyi yönetemediği ,hem de üyelerin ihtiyaçlarına çözüm bulamadıkları için, Çözüm grubu adayı olarak seçimlere girdiğini belirten Uğur Albayrak, şimdiki başkan Mustafa Mıdık ve sekreteri İsmail Balta’yı eleştirerek, "14 Haziran 2019’da temeli atılan yeni hizmet binamız, planlı ve şeffaf bir şekilde ilerleseydi, bugün elimizde yeni hizmet binamızla birlikte eski oda binamızın kıymetli arsası da olacaktı. Planlı ve şeffaf bir süreç izlenmedi. Binamız çok daha düşük maliyetle tamamlanabilir, odamız da bu süreçten güçlenerek çıkabilirdi. Bu tabloyu kimseyi suçlamak için değil, gerçek bir durum tespiti yapmak ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürümek için paylaşıyoruz. Çünkü idarecilik sadece bugünü değil, yarını da görebilmektir”dedi.
“271 Bin Doları Yönetmesini Bilemediler ,Odanın Binasını Bitiremediler”
Uğur Albayrak, mevcut yönetim beceriksizlikleri nedeniyle, üyelerin kaynaklarını adeta çarçur ettiklerini öne sürerek,”biz görevi devrederken 1 milyon nakit,700 bin tl alacak olmak üzere, bugünkü değeriyle 271 bin dolar
bırakmıştık. Bu para yetmediği gibi odamızın arsasını da yok pahasına sattıkları halde, binamızın yapı ruhsatı ve arsasını da alamamışlardır. Burası sıradan bir oda değil, hesap kitap bilenlerin bulunduğu ve parayı en iyi şekilde yönetebilme yeteneğinde olanların yer aldığı bir yer. Bu yönetimin başarısızlıkları ortada, takdiri üyelerimize bırakıyorum. Uşak SMMMO Çözüm Grubu olarak; şeffaf, hesap verebilir ve vizyoner bir oda yönetimi için hazırız”açıklamasında bulundu.