Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Yerel Haberler - BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AKARCA TABURCU EDİLDİ - Uşak Olay Gazetesi
   
 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AKARCA TABURCU EDİLDİ

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI  AKARCA TABURCU EDİLDİ
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.07.2010 - 14:21:31 


Son bir haftadır Uşak Belediye Başkanlığına vekâlet eden Uşak beleidye Başkan yardımcısı Ömer Oktay Akarca, aşırı iş temposuna ve strese dayanamayınca Uşak devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


Son bir haftadır Uşak Belediye Başkanlığına vekâlet eden Uşak beleidye Başkan yardımcısı Ömer Oktay Akarca, aşırı iş temposuna ve strese dayanamayınca Uşak devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Akarca’nın yapılan tetkiklerde sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

 

Geçmiş olsun Başkanım

 

Son bir haftadır Uşak Belediye Başkanlığına vekâlet eden Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sevenlerini çok korkutan Başkan Akarca, kalp rahatsızlığı şüphesi ile derhal koroner yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Burada yapılan tetkiklerde Akarca’nın kap krizi geçirmediği, şekerinin yükseldiği, aşırı çalışma temposundan yorgun düştüğü ve strese bağlı olarak rahatsızlandığı tespit edildi.

Bugün hastaneden taburcu edilmesi beklenen Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca, “Verilmiş sadakamız varmış. Allah, çoluğumuza çocuğumuza bağışladı. Doktorlar, şekerimin yükseldiğini ve çok yorgun olduğum için hastalandığımı söyledi. Uşak devlet Hastanesi bana çok iyi baktı. Başta Başhekim Sayın Dr. İsmail Güneş olmak üzere tüm çalışanlarına ve bu sıkıntılı günümde beni yalnız bırakmayan eş ve dostlarıma, ayrıca beni ziyaret eden tüm belediye personeline çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Akarca, taburcu olduktan sonra biraz istirahat edeceği ve tekrar işlerinin başına geçeceği öğrenildi.

Uşak Olay ve Bireylül gazeteleri olarak Uşak Belediye Başkan yardımcısı sayın Ömer Oktay Akarca’ya, “Geçmiş olsun” der acil şifalar dileriz.


  Editör :  Abdurrahman YAVUZ

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Abdurrahman YAVUZ

 Kategori  Yerel Haberler

 
 

 

 Duyuru
 Köşe Yazıları

Abdurrahman YAVUZ

Abdurrahman YAVUZ ¬
OLAY KADININ İDDİALARI FİLM GİBİ

Şener ÖZTOP

Şener ÖZTOP ¬
30.ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE AHMET MUHİP DIRANAS

Mehmet ERSİN

Mehmet ERSİN ¬
BİZİM DERGÂH

Erdem ÖZTOP

Erdem ÖZTOP ¬
BİTARAF mı BERTARAF mı TARAF mı ya da HERTARAF mı?
 
 
PAKİSTANDA YAŞANAN DRAMA DÜNYA DUYARSIZ KALMAMALI PAKİSTANDA YAŞANAN DRAMA DÜNYA DUYARSIZ KALMAMALI
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, askeri yönetimlerin hazırladığı anayasaların toplumun hareket alanını daralttığını söyledi....
 
 Takvim
4  Eylül 2010  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 449
 Dün : 658
 Toplam : 161664
 Ip No : 38.107.191.89
     

 Hava Durumu



 
 Son Haberler
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.4994 1.5066
  Euro 1.9241 1.9334
 
 Popüler Haberler
 
 

 Reklam
 





Yerel Haberler | Spor | Güncel | Son Dakika | Gizlilik Politikası


 
 

   © Copyright - 2000- Uşak Olay Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

altyapısını kullanmaktadır.

0,80 saniye.