Kadınlar Kavga Etti Erkekler Ayırdı
Önceki gün İsmet Paşa caddesinde,kadınların saç-saça baş-başa dehşet saçan kavgasında,erkekler araya girerek olayın daha da büyümesine engel oldular.

Önceki gün İsmet Paşa caddesinde,kadınların saç-saça baş-başa dehşet saçan kavgasında,erkekler araya girerek olayın daha da büyümesine engel oldular.
Saat 15.00 sıralarında kentin göbeğinde,yüzlerce insanın gelip geçtiği İsmet Paşa caddesindeki 4 kadının karıştığı , bıçaklı sopalı kavgada,iki genç bayan kanlar içinde kaldılar.Yaklaşık 10 dakika devam eden ve erkeklerin araya girmesiyle sona erdirilen kavganın,nedeninin namus meselesi yüzünden çıktığı belirtildi.
Kavganın sona ermesinden sonra olay yerine gelen polisler,daha sonra dayak yiyen ve kanlar içinde kalan iki bayanı darp edenlerin peşine düştü.Çakaloz sokakta yakalanan diğer iki bayan ve şikayetçi olan diğer kadınlarla birlikte polisler tarafından karakola götürüldüler.Güpe gündüz Uşak’ın en işlek caddesinde meydana gelen olaya polisin geç müdahil olması ise vatandaşlar arasında şikayete neden oldu.






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!